Sparkær tog Sallingsund FC på sengen

Det gik over stok og sten, da Sparkær fredag aften mødte Sallingsund FC på kunstgræs i Højslev. Efter blot 10 minutter førte Sparkær med 3-0, og det lignede en let opgave. Det skulle dog senere vise sig ikke at være tilfældet.

Allerede efter fire minutter slap Kasper Møller igennem på en friløber og scorede sikkert. Tre minutter senere pandede han et hjørnespark fra Oliver Andersen op i målhjørnet, og efter 10 minutter slap anfører Nicolaj Broch Andersen igennem SFC-forsvaret og scorede et af sine sjældne mål. Og med tre mål på tre chancen en sjældent set effektivitet hos Sparkær.

Sparkær fortsatte med at styre kampen, men lidt efter lidt vågnede Salling-folkene. I det 22. og 39. minut reducerede de til 3-2, som også var pausestillingen. Sparkær-træner Poul Vistisen benyttede pausen til at sætte alle tre indskiftere på banen.

Efter 65 minutter kom så udligningen på et direkte frispark, som sad utageligt i det ene målhjørne. Herefter vippede kampen til begge sider, men Sparkær fik sejren, da Michael Hansen skød fladt fra en spids vinkel. Bolden strøg under målmanden, og så var Kasper Møller fri foran et tomt mål.

De sidste 10 minutter blev lidt hårdt spillet af SFCerne, der måtte indkassere to gule kort, men Sparkær kunne ikke udnytte overtallet. Trods alt var Poul Vistisen godt tilfreds med kampen:

• Alle 14 mand gjorde det fornuftigt på en pivkold fredag aften. Jeg er dog ikke helt tilfreds med, at vi ikke håndterede overtaget bedre til sidst. Men vi fik nogle ting prøvet af mod en rigtig godt spillende modstander, så nu håber jeg, vi får afviklet den udsatte kamp mod Borup på torsdag, inden vi spiller sidste træningskamp mod Skive Sem. i weekenden, lød det fra Sparkær-træneren dagen derpå.