Sparkær var tæt på point mod topholdet

Det var ikke til at se, at det var top og bund, der mødtes på Sparkær Stadion søndag eftermiddag, da Aars for første gang spillede i Sparkær. Forskellen var topholdets effektivitet og bundholdets manglende ditto, samtidig med at forsvaret igen var i forærignshjørnet. Når det er sagt, så spillede Sparkær vel i 2. halvleg det bedste i efteråret mod et hold, der ligger på en delt førsteplads.

Men det var igen en famlende start fra hjemmeholdet, og der var kun spillet 8 minutter, da Martin Bøge ville heade en høj bold tilbage til Andreas Bakholdt, men en Aars-spiller smuttede imellem og scorede sikkert i et tomt mål. Det så ikke godt ud!

Sparkær kom dog med i kampen igen, og midt i halvlegen havde de rød/hvide en god periode, hvor Daniels Brøns blandt andet ramte stolpen. Sparkær pressede på, men efter et hjørnespark, sendte Aars-forsvaret en lang bold frem, og så løb en angriber fra forsvaret på midterlinjen. 0-2 og endnu en bitter pille at sluge.

Det dæmpede Sparkær lidt igen, og gæsterne havde kontrol i resten af første halvleg, men skabte kun en enkelt stor mulighed i slutminutterne, som Bakholdt flot blokkerede.

Sparkær var hyppige gæster foran Aars-målet i 2. halvleg. F.v. Kasper Møller, Bjarne Have, Anders Schmidt og Michael Hansen.

Efter pausen kom Sparkær fisk ud, og der var kun spillet 7 minutter, da Kasper Møller steg til vejrs på Anders Schmidt’s fine indlæg fra venstre, og reducerede til 1-2. Men så kopksede det igen to minutter senere, da forsvaret ikke var på plads efter et indkast til Sparkær, som blev tabt, og pludselig var en Aars-spiller fri i højre side og kunne loppe bolden over Andreas Bakholdt.

Det knækkede dog ikke hjemmeholdet, der flere gange var tæt på i resten af kampen. Med et kvarter igen scorede Daniel Brøns til 2-3 efter flot opspil af Kasper Møller, og et par minutter senere burde Møller have udlignet, da han næsten på stregen kiksede et fladt indlæg fra Oliver Andersen foran et tomt mål.

Sparkær kløede dog på og havde masser af indlæg, men ind ville bolden ikke trods et massivt pres til sidst. Det gav ingen point, men det var en helt anden indsats end det, vi tidligere har set, og det lover trods alt godt for det videre forløb.

På lørdag kommer så en helt afgørende kamp i Viborg mod VFF – en såkaldt 6 points kamp i lighed med forrige lørdag mod Nørremarken. Vinder Sparkær den, ser det lovende ud med hensynt til at klare frisdag. Træner Poul Vistisen var da også tilfreds, blot ikke med resultatet:

• I dag synes jeg, vi viser, at vi hører til i serie 3. Vi spiller godt, og resultatmæssigt føler jeg mig snydt, for vi havde mulighederne. Det var faktisk en tro kopi af kampen i Aars, hvor vi også var bagud 0-2 og pressede dem. Indstillingen, spillet og fight er i orden, men vi giver altså for meget væk. Det var ikke til at se, at det var top mod bund, og jeg synes, vi kan tage meget med fra kampen i dag, vurderer Vistisen

Han så igen Daniel Brøns løbe med flest stemmer, og han var da også igen motoren på holdet.