Stoholm snuppede 3. pladsen

Turnerings to største favoritter – Stoholm og Skals – måtte tage til takke med kampen om 3. pladsen. Efter en lidt kedelig start uden mange oplivende momenter kom der gang i løjerne fra midten af 1. halvleg. En glat bane gjorde det vanskeligt for spillerne at stå fast, og da der samtidig kom mere tænding på, opstod der nogle situationer med en del frispark, som udløste hele tre gule kort før pausen.

Dommer Thomas Præstegaard viser gult kort til Flemming Bennedsgaard efter et frispark på Kandepan Arumugasamy (Kandee) fra Skals. Foto: Benjamin Christensen

Det første fik Skals-spiller Nicklas Jakobsen efter 29 minutter, og det udnyttede Stoholm til at komme foran 1-0. Efterhånden aldrende Bo Pedersen kæmpede sig godt fri i højre side og serverede et godt fladt indlæg, som Nicolaj Christensen scorede sikkert på hos Rasmus Bjerregaard Pedersen, der havde afløst Nicklas Christensen i Skals-målet. Mod slutningen af halvlegen kom der for alvor gang i kortspillet, da først Flemming Bennedsgaard i det 41. min. og Mark Dalgaard Svendsen i det 43. minut måtte ud med gult.

Det satte en dæmper på gemytterne, og efter pausen blev det en underholdende affære sluttende med amr. straffespark. Skals udnyttede Stoholm’s undertal til at udligne efter 57. min ved Mikkel Boi Pedersen, og 10. min. senere kom de foran 2-1 ved Bastian Terp. Det lignede en afgørelse, for Skals så ud til at have styr på kampen, selvom Stoholm svarede igen på omstillinger.

Stoholms Nicolaj Christensen har udlignet til 2-2. Nr. 9 er Mark Dalgaard Svendsen. Foto: Benjamin Christensen.

På en sådan kom Nicolaj Christensen pludselig helt fri i det 69. minut, og han kunne sikkert udligne til 2-2 og dermed sende de to hold i straffespark. Og det blev en ret underholdende affære med Stoholm-målmand Rasmus Højbjerg som en afgørende faktor. Bo Pedersen, Flemming Bennedsgaard, Mikkel Clausen og Eric Hansen scorede for Stoholm, mens kun Mikkel Boi Pedersen scorede for Skals. Kandee og Bastian Terp brændte.

Rasmus Højbjerg forhindrer herover Bastian Terp i at score på Skals’ tredje straffespark, og dermed endte det hele med en Stoholm-sejr på 6-3.