Tre point til Feldborg/Haderup

Feldborg/Haderup var i aften en tur i Mejrup og hentede tre point med hjem. Dermed har de gule fået en OK start på turneringen med 5 point for 4 kampe.

Træner Peter Ellebæk så kampen således:

“Så røg der squ 3 dejlige point ind på FHIT’s tavle med en 3-1 sejrover Mejrup. Og det var så vigtigt,at vi vandt idag efter de mange chancer, vi har haft i de tre første kampe.

Sejren var en holdindsats, men der var en, der strålede lidt mere i dag, nemlig vores målmand Klaus Hansen, som fandt det fine spil frem. Dagens målscorere blev Morten Nielsen med to kasser -begge mål inden for 2 min, og så en enkelte af Rossi el Hawli i det 75. min.

To mål af Morten Nielsen. Arkovfoto.

Vi var ellers foran 2-0 til halvleg, men Mejrup kommer ud til halvleg med et hurtigt mål i det 47 min. Men de gule viser klasse og lukker bare ned i forsvaret, De har vel et par chancer, og dem tager Klaus Hansen sig bare af, og de gule begynder igen at skabe chancer, blandt andet Rossi’s mål, og derefter har vi flere gode chancer.

Så sikkert en fortjent sejrer til de gule idag. Vi har allerede en hjemmekamp på lørdag mod Måbjerg, så spørg mig, om der ikke kommer 3 point igen”.