Tredje sejr i rap til Feldborg/Haderup

Denne gang blev det 3-1 over Skive Seminarium, og det har træner Peter Ellebæk denne kommentar til:

”Skive Sem. spillede ellers en fint med, men bare ikke nok, når vi spiller som vi gør. Kampen starter som forventet med en chance til de gule. Morten Nielsen får en friløber, men bliver desværre pareret af deres målmand.

Vi skal hen til det 20. min., hvor Ahmed Ramdam spiller Aliraza Hosseinzadeh fri på deres banedel. Han sparker på mål, og fangede deres målmand på den forkerte ben, 1-0.

Ca. 10 min. senere bliver vi nok snydt for et mål, som ellers Rossi el Hawli header i mål, men der blev dømt off-side.

Udover det har vores målmand Henrik Ringgård en fin fodparade i første halvleg, og dermed slutter første halvleg 1-0 til de gule.

Anden halvleg bliver også bedre end første, og i det 57. min. tager vores venstre back Ahmed Ramdam en solotur og klasker bolden op i net taget til 2-0.

Vi bliver ved med at spille og kæmpe. En af kæmperne var Christian Sørensen, som har en lille herrefight med en fra Skive Sem., som skubber til Chr. Sørensen og gult kort til ham.

I det 72. min. er det så Sebastian Kristensens tur til at komme på måltavlen, denne gang med ass. fra Lasse ”Carlson” Jensen.

Men når Skive Sem. har taget til Feldborg på en lørdag, skal de da også have et mål. Det får de i 75. min. på et hjørnespark, hvor der lige pludseligt står en mand fri og scorer til 3-1.

Så i det 87. min. bliver der begået et frispark til FHIF-erne, og bolden ryger ud til indkast, som vi får. Vedkommede, der have fået gult kort tidligere, bliver ved med skælde ud på dommerne, og helt fortjent rødt kort til ham.

Kampen slutter så 3-1 til drengene, hvor dagens bedste fortjent blev Aliraza Hosseinzadeh med 7 stemmer. Han spiller bolden fint rundt med nogle gode aflevering til medspillerne. Og så kan nogle fine finter, hvor modstanderne godt kan blive lidt forvirrede, når de har spillet over for ham.

Næste uges kamp bliver lokalderbyet i Vridsted på lørdag kl. 16.”