Uafgjort var for lidt for Feldborg/Haderup

De gule åbnede sæsonen med 2-2 hjemme mod KK07, og det var efter træner Dann Hvams mening for lidt. Han skriver til fjendscup.dk:

“FHIF kom på tavlen med 2-2, men skulle have vundet klart lørdag eftermiddag mod gæsterne fra Karup. Målet var nærmest forhekset. Vi rammer træværket 5 gange og vader i store chancer men scorer kun 2 mål.

Omvendt må vi sige, at det ikke er godt nok, at Karup scorer 2 gange på de 2,5 chancer, de havde. En ærgerlig pointmæssig start men vi dominerede kampen i 90 min, så det kan vi naturligvis tage med videre. Men vi skal være skarpere på de chancer, vi får.

Sebastian Kristensen og Patrick Steffensen scorede målene for de gule.

Kampen blev skæmmet af et grimt sammenstød midt i 2. halvleg, hvorefter ambulancen måtte tilkaldes til en Karup spiller, som var noget groggy. Det gav en ufrivillig pause til et altdominerende FHIF-hold på 35 min.