Ustabile Feldborg/Haderup taber stort

De gule indkasserede en 0-5 lussing hjemme i Feldbiorg til Thyborøn, og det huede ikke træner Peter Ellebæk, der skriver:

“Føj for satan, hvor vi var dårlige i dag og fik årets største lussing på 0-5?. Så man kan da sige, at vi fik fingrene i maskinen? Vi har ellers en aftale i FHIF om, at efter kampen skulle vi kunne se hinanden i øjnene, og det kunne vi desværre ikke i dag.

Det er aldrig en skam tabe til et hold, der er bedre end en selv, men at alle 13 mænd + undertegnet kan falde så dybt, er squ da sørgeligt. Allerede i det 9. min får Mike Kielsgård en dum advarsel, og derefter er det op ad bakke.

De scorer ca. i det 20. min., hvorefter vi vågner lidt op i 1 halvleg, dog uden det helt store held. Og det jeg så troede var det dårligste i min tid som FHIF-træner i 1 halvleg, skulle blive meget værre. 2. halvleg, blev dobbelt eller 5 gange så ringe som 1. halvleg, og vi taber den 0-4, så derfor tabte vi fortjent 0-5.

Ellers er vi kun glade for i dag at vi ikke skal spille næste weekend. Så næste uge står på hård træning for alle i FHIF. “Fodbold er simpelt, men det er svært at spille simpelt – Johan Cruijff”