Værterne skuffede i pulje 2

Sparkær var af tipperne udråbt til en sikker favorit mod Ravnsbjerg/Løgstrup, men det kunne “hjemmeholdet” ikke leve op til på åbningsaftenen. I en lige og jævnbyrdig kamp, var det de unge spillere fra Ravnsbjerg/Løgstrup, der stod med de 3 point til sidst.

Efter en målløs 1. halvleg afgjorde R/L det hele efter pausen. Første scorede Nick Lynge efter 45 min., da Sparkær-forsvaret kom i ubalance, og hans skud udefra snittede Martin Bøge og snød Andreas Bakholdt i målet. 10 min. senere lukkede Simon Borup kampen med målet til 2-0.

Sparkærs ellers målfarlig Kasper Møller i luften havde ikke krudt i støvlerne torsdag aften. Med nr. 8 Sparkærs Daniel Brøns.

Sparkær fik sat et pres ind i de sidste 10 min., men for meget blev sent frem med lange høje bolde, som forsvaret havde let ved at afværge.

Sparkær-træner Poul Vistisen:
En lige kamp, hvor R/L var mere effektive end vi var. Jeg er tilfreds med de første 20 og de sidste 20 minutter. Chancerne var der, men vores indlæg var ikke gode nok, og R/L får nemt ved at afvise vores pres. Vi må rejse og på lørdag, og der skal nok mere vilje og koncentration til i hele kampen for at vinde.

Rasmus Dudeck, Ravnsbjerg/Løgstrup-træner:
En rigtig god kamp, som vi styrede. Vi spillede klogt, og favoritterne vandt :-). De unge spillere + de tre gamle gjorde det super godt. Ja, vi er nu igang, og en fornøjelse at smadre Tips 12!