Feldborg/Haderup blev “mast” i Borbjerg

Claus Højgaard fik ikke den bedste start som FHIF-træner, da de gule søndag åbnede sæsonen i Borbjerg, der i efteråret snuppede oprykningen til serie 2 fra Mønsted. Mod et fysisk stærkt hold tabte Feldborg/Haderup med 1-2 på det, som Højgaard kalder to personlige fejl i en kamp, hvor der var chancer nok ud over Jens Lagos udlignende mål kort ind i 2. halvleg.


Jens Lago (i midten). Arkivfoto.

  • Vi fik en dårlig optakt til kampen med afbud fra vores målmand Sebastian Sandgaard lørdag aften på grund af sygdom, og jeg har selv været syg det meste af ugen op til, ligesom flere af spillerne var halvsløje, fortæller Claus Højgaard til fjendscup.dk.

Han oplevede et fysisk stærkt og hårdt spillende Borbjerg-hold, og den stil passede absolut ikke de teknisk gode FHIF-ere, der på en lille og knoldet bane slet ikke fik gang i spillet.

  • Når vi en gang imellem fik sat noget spil sammen, var vi farlige, men vi er ikke kyniske nok, og det skal spillerne lære, når chancerne byder sig. Der var en mat stemning efter kampen, men vi må videre, og vi skal have noget mere fysisk ind og slås for sagen, så skal det nok komme, lover Højgaard.

Til næste kamp hjemme mod Lemvig på lørdag må han se bort fra forsvarsklippen Rasmus Lauritsen, der skal en tur til USA, men til gengæld forventer han, at de andre er klar efter sygdom.

-hp

 

Guldsponsorer: