Løgstrup er ude af oprykningskampen

Efter to nederlag i træk til oprykningskandidaterne fra KK07 og Sdr. Rind/Vinkel må Løgstrup sikkert vinke farvel til en oprykning i denne omgang. Lørdag tabte holdet 2-4 i Vinkel. Træner Steffen Aaby har sendt dette referat:

“Efter et nederlag til KK07 i sidste weekend, skulle de lokale helte forsøge at rejse sig mod rækkens tophold lørdag. Holdet kom desværre skidt ud og var hele tiden et halvt skridt bagefter. Vi var dog ikke uden muligheder, og der blev skabt et par halve chancer.

Efter 17 minutter gik det dog galt. En stikning i dybden gav en friløber, og det gav desværre et straffespark til Sdr. Rind. Det blev sikkert udnyttet til 1-0. Det var som om, at målet tog selvtilliden fra holdet. Spillet hang ikke særlig godt sammen, og bolden blev smidt væk alt for nemt. Det udnyttede Sdr. Rind til fortjent at gøre det til 2-0 i det 42. minut.

Træner Steffen Aaby (tv) havde indkaldt Christian Vestergaard (th) som hjælp til lørdagens kamp. Arkivfoto Fjends Cup 2022.

I pausen blev der snakket om, at der skulle rettes op på indstillingen. Derudover blev der også ændret taktisk til en 3-5-2. Ind kom Søren Riis og Christian Vestergaard, der var indkaldt som hjælper til dagens kamp. Vest skulle senere vise sig at vise klassen og pyntede fra start af på holdet. Indstillingen blev langt bedre, og med det blev spillet også bedre. Der blev lagt et solidt tryk på Sdr. Rind. Desværre udmøntede presset sig ikke i mål.

Derfor blev det desværre 3-0 i det 71. minut i en situation, hvor Sdr. Rind spilleren noget heldigt fik bolden med i venstre side og udnyttede chancen. 4-0 blev det kort efter, da en personlig fejl kostede.

Pusten gik lidt af holdet. Lidt ændringer gjorde, at Vest blev sendt frem i angrebet. Her viste han sin gamle målnæse frem. Først opfangede han bolden på kanten af feltet, og sparkede bolden i kassen nede ved nærmeste stolpe, og kort efter tog han en placering bagerst i feltet, og her svigtede han ikke.

Derfor fik holdet fortjent pyntet på resultatet, men sejren til Sdr. Rind kan der ikke pilles ved, da de specielt i 1. halvleg var klart bedst.”