Av, av Stoholm

Det var ikke et lokalopgør, som det plejer, da Stoholm tirsdag aften hjemme på Karlsen Arena tog imod Mønsted. For det var nemlig Stoholms førstehold og Mønsteds andethold, der mødtes i serie 4, og det vist ikke sket før i mands minde.

Og det kom til at gøre rigtig ondt på stoholmerne, der endte med at tabe med 4-5 mod et meget ungt men godt kæmpende og spillende Mønsted-hold. Det gik helt galt for hjemmeholdet i 1. halvleg, som Mønsted vandt med hele 5-1, godt hjulpet på vej af et gavmildt Stoholm-forsvar, der tilmed forærede gæsterne hele to selvmål.

Malthe Jønsson (tv) åbnede scoringen for Mønsted. Th. Jonas Johansen, Stoholm

Men Mønsted kunne også selv, startende med debuterende Malthe Jønsson, der efter 19. min. løb fra Stoholm-forsvaret og scorede sikkert. Det blev 0-3, inden Nikolaj Christensen reducerede efter 39. min, men blot 4 min. senere kanonerede Morten Hvass Gjørup bolden i mål fra lang afstand, og to min. senere blev det 1-5 på endnu et selvmål.

Det lignede et totalt kollaps for hjemmeholdet, men efter pausen ændrede kampen karakter, og Stoholm kom langt bedre med. To hurtige mål af Mark Dalgaard Svendsen efter 50. og 53. minutter skabte fornyet spænding, men 4-5 målet kom først med et par minutter igen, så Mønsted-folkene kunne rejse hjem med deres første turneringssejr.

I tillægstiden nåede Stoholms målmand Peter Vesterager at indkassere et gult kort for at råbe ukvemsord efter Casper Drensborg, men mere skete der ikke. Det så ikke godt ud, det Stoholm præsterede før pausen, og selv om det blev bedre i 2. halvleg, så må der være bekymrede miner hos Stoholm-tilhængerne. De kunne slet ikke lide at tabe til Mønsteds andethold – det gjorde ondt.