Feldborg/Haderup kollapsede i Hammerum

For 14 dage siden lignede det, at FHIF-er skulle spille en direkte oprykningsfinale mod Kjellerup i sæsonenes sidste kamp, men kun et enkelt point i to kampe mod bundholdene Alhedens og Hammerum betyder, at det hele kan ende med at falde på gulvet. For taber de gule kampen mod Kjellerup, og Borbjerg vinder, så ender det med en 3. plads og vinterferie.

Sådan kan det gå, og fodbold er altså et uforudsigeligt spil, og træner Claus Højgård forudså, at det kunne gå galt efter nederlaget til KK07.

• Jeg er ikke overrasket, og jeg må da også sige, at vores bund niveau er rystende dårligt. Med det skal holdet heller ingen steder, men i stedet få rytmen tilbage i serie 3. Vi har ellers spillet 8 kampe, hvor vi har vist blændende spil, men i de sidste tre kampe er det smuldret, og vi har ikke været gode nok mod bundhold, der ikke vil spille fodbold, fortæller Højgaard til fjendscup.dk.

Tre mål af Lucas Bertelsen var ikke nok for Feldborg/Haderup. Arkivfoto.

Det så ellers lovende ud for FHIF-erne på udebanen i Hammerum, hvor de kom foran 2-0, hjemmeholdet reducerede kort før pausen, men i det 47. minut blev det 3-1 til Feldborg – alle tre mål scoret af Lucas Bertelsen. Men så gik det helt galt for gæsterne, da Hammerum scorede i det 68. og 69. minut, og igen i det 81. minut til slutresultat 4-3.

• Jeg ved ikke, hvad der skete, men vi fik en black out og var helt væk i 20 minutter, hvor de scorede tre mål. Vi prøvede at spille fodbold, men de ville kun slås, og det havde dommeren ikke styr på. Han overså mange små svinestreger, blandt andet et knytnæveslag i tindingen på Rasmus Lauritsen, der måtte en tur på skadestuen. Så det var ikke godt. Nu må vi mande os op i den sidste kamp mod Kjellerup. Uafgjort er nok til en andenplads, men vi går ud for at vinde, slutter Højgaard.