Feldborg/Haderup stadig uden sejr

Det blev til et nederlag i sunds på 2-4, men træner Dann Hvam så en forholdsvis lige kamp:

“Vi kommer rigtig skidt ud og er bagud 2-0 efter et kvarter. Vi arbejder os dog flot ind i opgøret og skaber chancer i resten af første halvleg.

En opsang fik drengene for de første 15 min., men ros for de næste 30. Vi får en god og konstruktiv pausesnak men får en spand kold vand i hovedet, da Sunds scorer til 3-0 efter 47.

Her skal jeg indrømme, at jeg frygtede vi kunne knække helt over, men her skal der sgu være ros til alle i dag. Vi tager virkelig arbejdshandskerne på og kommer på 3-1 ved Sebastian Kristensen. 5 min før tid scorer Lasse “Carlsson” Jensen på straffespark til 3-2. Vi smider det hele frem til sidst, og det koster en omstilling til Sunds til sidst med et mål til følge.

Jeg oplever en helt lige kamp fra 15.-90. min. men vores dårlige indledning blev afgørende i dag.”

Næste kamp er mandag d. 16 april kl 19.00 i Tjørring.