Feldborg/Haderup topper pulje 1

Noget overraskende er det efter første spillerunde de gule fra FHIF, der indtager førstepladsen i pulje 1. Den tog de efter en 3-1 sejr over Vridsted, og det var for mange tippere en overraskelse.

Det var en lige kamp med Feldborg/Haderup som de skarpeste, og hvor Vridsted iflg. træner Benny hansen ikke ramte dagen, ligesom der gik for meget sommerferie i det hele.

Jakob Østergaard (tv) åbnede scoringen for FHIF-erne i 1. halvleg, og Joachim Henriksen øgede til 2-0 med 10 min. igen. Rasmus Rahbek fik reduceret for Vridsted, men kort efter var Joachim Henriksen igen på pletten for de gule til slutresultatet 3-1.

Aftenens eneste gule kort faldt i denne kamp med et til hvert hold – Lars Ringgaard, FHIF i 1. halvleg og Jan Christensen, Vridsted efter pausen. En glad FHIF-træner Dann Hvam havde denne kommentar til kampen:

“En lige kamp, hvor vi er skarpere i felterne og måske også ville det lidt mere. Vi står godt på banen og arbejder stenhårdt for hinanden. En arbejdssejr, som jeg synes er fortjent. Vi er et ungt hold, men det lover godt, og kampens spiller for os må være målmand Magnus Pape, som stod fejlfrit. En dejlig start på Fjends Cup efter et resultatmæssigt skuffende forår.”

I puljens anden kamp tog Stoholm en fortjent 2-0 sejr over Borup i en ikke særlig velspillet kamp.

Flemming Bennedsgaard (med bolden) åbnede scoringen for Stoholm efter 24 minutter, og Mark Dalgaard Svendsen slog sejren fast i det 53. minut.

Martin Trankjær, Stoholm-træner:
“Vi er mest på bolden og vinder fortjent. en fin træningskamp med rustne ben, der kom lidt igang. Desværre får vi Thiomas Serup skadet” (Serup blev kørt på skadestuen efter at han slog knæet i et hændeligt sammenstød med en Borup-spiller, red.)

Borup-træner Niels Klausen erkendte nederlaget:
” En kamp uden de store chancer bortset fra de to mål. Spillet var meget lige, men Stoholm var skarpest i felterne. Ikke det bedste spil fra nogen af holdene, hvor mange så ud til at være ramte af varmen. Men en fortjent sejr til Stoholm.