Feldborg/Haderups pointhøst sluttede i Lemvig

De gule fra Feldborg/Haderup havde hentet point i de seneste 5 kampe, men lørdag sluttede den stime med et 0-3 nederlag til topholdet fra Lemvig. Dermed er FHIF-erne i et tæt felt på fire hold, der ser ud til at skulle kæmpe om at undgår nedspilspladsen.

Topholdet var hårde ved gæsterne i kampens start og scorede i både det 9. og 11. minut på det som træner Claus Højgaard så som to kæmpefejl af de gule. Herefter fandt Feldborg-spillerne sig mere tilpas og fik styr på spillet uden dog at kunne ændre på stillingen.

• Jeg vil sige, at vi i store dele af 2. halvleg spillede bedst, men vi kom ikke frem til de helt store chancer. De unge gjorde det godt, men Lemvig er altså et godt hold, og de bør også rykke op, og for os handler det om at undgå nedrykning. Jeg er optimist og tror på, at vi nok skal få det til at lykkes. Trods nederlaget var vi tilfredse med indsatsen, og humøret fejlede ikke noget efter kampen, fortalte Højgaard til fjendscup.dk dagen derpå.

Han så Lemvig scoret til 3-0 kort før slutfløjtet. Allerede på torsdag skal FHIF-erne igen på langfart og en tur til Hurup for at møde HVA Sydthy. Her bør komme 3 point mere på kontoen.