FHIF-erne kæmpede heroisk mod Skals

Det endte med en klar 3-0 sejr til Skals, men favoritterne måtte arbejde hårdt for sejren. Og det var først med et kvarter igen, at Skals fik scoret til 1-0, og dermed gik gassen lidt ud af de gule.

Men indtil da havde de været fint med efter et indledende pres fra Skals. Ja, de havde endda en mega chance før pausen, hvor der bliver reddet på stregen.

Mads Køebke i grøn scorede et flot hovedstødsmål til 2-0. Køebke var så sent som i 2014 topscorer i Fjends Cup – dengang for Ravnsbjerg/Løgstrup.

Tre hurtige mål i det 55., 58. og 64. minut knækkede FHIF-erne, og dermed kom favoritsejren i hus. Begge trænere var tilfredse med indsatsen.

Peter Ellebæk, FHIF:
Lønforhøjelse til spillerne efter en flot 1. halvleg, hvor vi har en bold, som bliver reddet på stregen. Efter pausen bliver det lidt anderledes, da vi falder noget i spillet. Jeg synes, at drengene kan tag herfra med armene over hovedet, og nu venter Stoholm på tirsdag i en kamp om, hvem der skal i finalerunden. Vi ser frem til kampen på tirsdag med spænding – vi har jo slået Stoholm 1-0 i en træningskamp i foråret.

Orla Krogh, Skals:
En kamp, hvor vi vandt til sidst efter en jævn 1. halvleg, som var meget lige. Tempoet afgjorde kampen til sidst i 2. halvleg, men stor ros til Feldborg/Haderup for at spille med over hele kampen.