FHIF vinder topopgør over naboerne

Der var lagt op til nabo- og topopgør tirsdag aften på Feldborg Stadion, da Aulum var på besøg. Det blev en chancefyldt kamp til begge sider, men afgørelse kom først inde i dommer Thomas Præstegårds tillægstid, da Per Julius Pedersen bragede et indlæg fra Lucas Bertelsen i mål.

Per Julius Pedersen (gult) blev matchvinder. Arkivfoto.

Der var gang i kampen lige fra start, og hjemmeholdet havde allerede i de første minutter to kæmpechancer for at komme foran ved Jens Lago og Per Julius Pedersen. Målene kom ikke, og Aulum kom mere og mere med i kampen via lange bolde. De fik også deres muligheder, og iflg. FHIF-træner Claus Højgaard kunne det have stået 2-2 ved pausen.

2. halvleg blev lidt af det samme med afvekslende spil og chancer i en underholdende kamp for de mange tilskuere på lægterne. Der kom også gang i kortspillet med et gult kort til en Aulums-spiller og til både deres træner og holdleder, inden Per Julius Pedersen fik sat afgørelsen ind.

• Det var fedt at være til fodbold i aften. Det var en holdindsats, hvor alle sloges for hinanden. Der var mange gode i dag men med et ekstra plus til Per Julius for målet, fortalte træner Claus Højgaard, da vi fangede ham i omklædningsrummet en times tid efter kampen.

Han kan nu med tre sejre i de første tre kampe roligt tage på ferie fra i morgen og overlade styringen i fredagens kamp mod Herning Fremad til hans forgænger Benny Simonsen.