Højspænding i pulje 2

Pulje 2 blev afviklet først i aften med kampene Mønsted-Feldborg/Haderup og Borup-Skals. Det udviklede sig til et drama, da både Borup og FHIF jagtede den andenplads, der gav adgang til semifinalen. Mønsted var sikret førstepladsen, men de fik alligevel en afgørende fod med i afgørelsen af puljen. Borup førte med 3-0 og FHIF med 5-1, og med de resultater, var de gule fra Feldborg videre, men så reducerede Mønsted til 5-2 og spillede bolden over til Borup, der således snuppede andenpladsen i puljen.

Morten Harritz (i midten) har bragt Mønsted foran 1-0.

Mønsted kom foran 1-0 ved Morten Harritz efter kun 9. min., men herefter overtog FHIF scenen, og scorede 4 gange til pause-føring 4-1. Lucas Bertelsen (15.), Joachim Henriksen (19.), Jens Lago (28.) og Per Pedersen (35.). Joachim scorede igen til 5-1 efter 57 min. , men Morten Harritz var igen på pletten i det 60. min. med det for Borup afgørende mål.

Claus Højgaard, FHIF-træner:
Hold nu op for en kamp af drengene. Vi var over Mønsted fra start, og vi har de chancer, vi skulle bruge for at gå videre. Men mangler lige et sølle mål, men det kan vi jo takke vores første kamp for. Men der var rigtig mange ting, som vi kan tage med til næste kamp.

Niels Christiansen og Kim Kirkeby, Mønsted-trænere:
Vi møder et stærkt hold, og mentalt virker vi til at være i semifinalen allerede. Så bliver det svært mod et hold, der jagter et resultat. Vi sidder alt for langt fra dem, og giver os alt for lidt i duellerne og bliver langt hen ad vejen spillet ud af brættet. Forhåbentlig betyder det, at vi har gemt krudtet til semifinalen.

Den anden kamp mellem Borup og Skals blev jo også nervepirrende i forhold til kampen på bane 1. Borup vandt med klare 3-0, men 3-0 målet kom først i det 57. min. Magnus Elkjær stod alle tre Borup-mål – det første til 1-0 efter 29. min. og det andet efter 37. min lige efter pausen. Begge hold indkasserede et gult kort – Carsten Gundersen hos Borup og Martin Nonbo hos Skals. Med nederlaget skal sidste års vinder fra Skals nu spille om 7. pladsen.

Magnus Elkjær (med hænderne i nakken) scorede alle Borups mål i kampen. Kim Sommer og målmand Frederik Broberg kikker efter bolden, der dog ikke gik i mål i denne situation.

Mikkel Boi, holdleder for Skals:
Vi sidder igen på kuglen, men fremad banen har vi problemer med at ramme en grøn mand og dermed skabe chancer. Vi får muligheden for at bringe os foran men rammer overliggeren. Derfra er Borup uhyre skarpe på deres chancer og kommer foran både 1-0 og 2-0. Broberg har muligheden for at reducere, men brænder som så ofte før med hovedet. Vi skaber intet derfra, og Borup lukker derefter kampen.

Kristian “Krudt” Kjær, Borup-træner:
En jævnbyrdig 1. halvleg, hvor begge hold får skabt et par farlige situationer. Magnus Elkjær bringer os foran, da han vrister sig fri og scorer. Samme Elkjær laver to flotte mål i 2. halvleg efter gennemspillede angreb med Alfred som assistent. Skals spiller fornuftigt, men vi er generelt bedst i 2. halvleg. Så rart med en sejr i lokalopgøret. vi må se, hvad vi stiller med på torsdag, for vi er hårdt ramt med afbud. Vi møder op og tager den derfra.