Holdindsats bag FHIF-sejr

Efter et par knap så opløftende kampe kom Feldborg/Haderup tilbage på vindersporet, og det endda på en svær udebane i Vildbjerg.

1-4 til de gule, som i dagens anledning som udehold spillede i hvidt, stod der på måltavlen, da kampen blev fløjtet af, og det fik humøret hos træner Peter Ellebæk til at stige flere par grader. Han skriver om kampen:

”Det var en holdindsats af drengene på meget højt plan, og de spillede med så meget ro på i dag, at Vildbjerg bare løb og løb efter bolden uden held.

Vi får da også en drømmestart, og efter bare 3 min. spil scorer Rossi el Hawli efter ass. af Søren Troelsen, som i dag var meget ustyrlig. Efter 20 min. spil har Vildbjeg en stor chance men brænder tilbuddet.

Ellers have de ingenting at tilbyde med, og det var fordi FHIF-drengene bare have styr på dem.

Søren Troelsen scorer i den 37 min. efter først en drøn af et hug på mål, som deres målmand parerer, men Søren T. følger op på bolden og scorer sikkert.

Vi Går til pausen med en god følelse i dag, hvor vi bare havde styr på det både offensivt og defensivt.

Morten Nielsen kommer også på tavlen med et mål i det 64 min., og vi kommer også til flere afslutninger, men uden held.

I det 78 min. begår vi igen straffe, som vores målmand Klaus Hansen var ude i fuld længde efter, og fik den pareret på flot vis. Men Vildbjerg får scoret i det 85 min, uden at de er farlige i kampen.

I kampens døende minutter sætter Søren Troelsen trumf på og scorer til dagens resultat på 1-4 og på forarbejde Morten Nielsen. Dagens spiller blev Søren Troelsen med 4 stemmer. Søren har en hurtighed, som nok ikke mange andre spillere har, og det fik vi da også af set i kampen.”

Næste kampe er på lørdag hjemme mod Ejsing kl. 14.00.