Hvad skete der lige i Linde?

Det spørgsmål stillede Ravnsbjerg-Løgstrup-træner Søren Borup sig selv efter kampen fredag aften i Linde ved Struer. Læs hans tanker her:

“Fredag kl. 12.00 havde vi svært ved at stille hold. Anders Madsen sagde ja til at komme til kampstart. Tak for det Anders. Jeppe Agger sagde ligeledes ja. Så tog cheftræneren den sidste plads. To mand på bænken på 43 år og 44 år. Seks U-19 spillere i startopstillingen, hvoraf 5 havde spillet U-19 kamp dagen før.

De første 15 minutter var vi under pres, og Linde kom foran på et flot hovedstød. Linde havde en spiller de kaldte “speedy”, som voldte os problemer. I løbet af halvlegen kom vi bedre med. 5 minutter før pausen udlignede Asger Tommerup Agger på et velplaceret spark fra kanten af feltet.

Træner Søren Borup måtte selv trække i spillertøjet fredag aften i Linde. Arkivfoto Fjends Cup

I starten af 2. halvleg var vi lidt presset igen, men på en omstilling og et gennembrud på kanten af Simon Thorhauge Borup endte med en skrå aflevering fandt Rasmus Høg Dudeck, der kanonerede bolden utageligt i mål. 5 minutter før tid scorede Simon Borup på et velplaceret frispark. I slutminutterne scorede Simon til 4-1 på en rigtig flot halvflugter.

Kampens spiller: Simon Borup.Tak til alle 14 spillere der alle leverede. Der er rigtig meget man kan lære af sådan en kamp. Det jeg i hvert fald har lært er, hvor langt man når sammen kollektivt og alle kæmpede for sidemanden og hinanden. Det, der skete i Linde var kæmpestort, og havde det været i gamle dage, havde man skrevet et sagn om det.”

Ravnsbjerg/Løgstrup spiller igen torsdag hjemme i Ravnstrup mod Holstebro B og lørdag ude mod Hurup.