Jætteindsats af Sparkær gav sejr over Lemvig

Undertippede Sparkær tog her lørdag eftermiddag fusen på gæsterne fra Lemvig, der blev sendt hjem med et nederlag på 1-2. Og det var fuldt fortjent målt over hele kampen.

Sparkær lagde pres på fra start, og tilbagevendte Christoffer Sørensen var meget tæt på at overliste Lemvig-målmanden med et hovedstød allerede i første minut. Han fik dog vippet til hjørnespark, og i de efterfølgende minutter havde Sparkær flere muligheder for en scoring.

kasper-moller-01102016
En af Sparkærs bedste i dag – Kasper Møller – Sparkær væk foran en Lemvig-angriber.

Den kom efter 10 minutter, da Patrick Nielsen fyrede kanonen af uden for feltet, og bolden strøg ind ude ved den ene stolpe uden chance for målmanden. På det tidspunkt havde gæsterne ikke været i nærheden af Sparkærs mål, og de blev i hele første halvleg kun farlige et par gang, hvor Andreas Bakholdt tøvede en smule med at komme ud.

patrick01102016
Patrick Nielsen fyrer kanonen af, og kort efter ligger bolden i nettet.

Som halvlegen skred frem fik gæsterne dog mere styr på spillet, og sparkær-spillerne måtte arbejde hårdt for at slå deres spil i stykker. Det gjorde de så også med stor succes, men efter pausen overtog Lemvig spillet og fik mere plads på midten. Sparkær-forsvaret sod dog kompakt med Kasper Møller og Martin Bøge som de centrale bølgebrydere.

Sparkær kunne dog ikke holde gæsterne fra chancer, men her trådte Andreas Bakholdt i målet i karakter med en flot redning helt ude ved stolpen på et frispark og en mirakuløs fodparade på et skud tæt under mål. Sparkær var dog hele tiden farlige på kontra angreb, der med lidt mere koncentration kunne have lukket kampen.

christoffer-01102016
Christoffer Sørensen stemplede for alvor ind igen på serie 2 holdet.

I stedet fik Lemvig udlignet med et kvarter igen, og da begyndte man i sit stille sind at tænke på tidligere “kollaps”, men det skete ikke denne gang. Minuttet efter udligningen var Bjarne Have tæt på efter et hjørnespark, men det var først i det 87. minut, at sejrsmålet kom. Patrick Nielsen, der var gået ud i pausen, var kommet ind igen, og han snød to mand i højre siden og serverede et flot indlæg i hovedet på Nicklas Jakobsen, der ikke svigtede tæt på mål.

nicklas-01102016
Daniel Brøns på vej til at lykønske Nicklas Jakobsen (nr. 4) med sejrsmålet. Nr. 13 er Mathias Andersen og bagved Patrick Nielsen.

Dermed var en uventet, men ikke ufortjent sejr i hus, og der var tydelig glæde i Sparkær-lejren, der trængte til en sejr. Den kom efter en mandfolkindsats, hvor der blev arbejdet hårdt men også spillet godt. Christoffer Sørensens tilbagekomst fik et flot comeback på midtbanen. Han skabte ro, og der blev spillet meget mere fodbold end tidligere.

Sparkær-træner Poul Vistensen:
En sand fornøjelse i dag. Jeg synes, vi laver få fejl, og vi står flot og kompakt bagude med en forstopper foran 4-back kæden. Og så spiller vi med den hårdhed, som bliver tilladt i serie 2, og det gav pote mod et ungt Lemvig-hold. Der blev spillet med hjertet af alle mand, og så scorer vi to fremragende mål. Denne sejr er godt for holdet inden de sidste fire kampe.

Lemvig-træner Søren Strøm:
Det var såmænd en meget fortjent sejr til Sparkær, når vi spiller. som vi gør i dag. Det er det dårligste, vi har leveret, men Sparkær gør det også svært for os med deres langt bedre fysik end mit unge hold.

Se masser af Benjamin Christensens billeder fra kampen her.

40 betalende tilskuere. Gult kort til Lemvig i 2. halvleg.