Klaudi runder nyt hjørne

Klaudi Sigaard er still going strong, og styrer stadig i en alder af 76 år fløjten i masser af fodboldkampe i lokalområdet, og det har han nu gjort i mere end 40 år.

Klaudi forstår at markere de skarpe hjørner, og det gør han igen på lørdag, når han i Mønsted skal dømme naboopgøret i serie 5 mod Sparkær, som bliver kamp nr. 3700. Og Klaudi er jo gammel Sparkær-dreng, men har det meste af sit voksenliv boet i Karup.

På billedet herover ses han sammen med fra Bodil ved et arrangement i Bjerringbro i efteråret 2019, hvor Klaudi rundede 3500 kampe. Dengang sagde Bodil til fjendscup.dk, at hun har det fint med, at manden farter rundt på alverdens fodboldbaner:

  • Ja, jeg tør ikke tænke på alternativet, griner Bodil og fortæller, at det går fint med at undvære ham, men at der dog også bliver tid til fælles aktiviteter som kortspil m.m. Et par gange har der været optræk til ”krise”, hvis jeg skulle bruge bilen, men så har vi gode venner, fortæller Bodil, der også konstaterer, at Klaudi trods megen fravær har sovet hjemme hver nat!

Kampen i Mønsted spilles kl. 15.30.

-hp