Løgstrup holder fast i førstepladsen

Søndag aften var Løgstrup på en svær udebane i Kølvrå, men slap alligevel derfra med en sejr på 2-1. Læs her træner Steffen Aaby’s kommentar til kampen:

“Søndag aften var der igen kamp for de unge Løgstrup drenge. En kamp træneren på forhånd var lidt nervøs for, fordi KK07 virkelig voldte holdet problemer i det første opgør. Og det formåede de i den grad igen. Løgstrup havde aftalt at presse højt fra start og forsøge at sætte sig på spillet. Det lykkedes til fulde. To hjørnespark inden for de første fire minutter blev det til, og det sidste gav mål, da bolden faldt ned foran William Hübertz, der flot hamrede bolden op i krogen. Og så med venstre.

KK07 forsøgte også med et højt pres og lagde mange folk frem. Det gjorde, at Løgstrup aldrig rigtig fik ro på spillet. Det gav også et par farlige situationer i de første 20 minutter. De mange folk fremme gav til gengæld også plads i den anden ende. Friløbere til Thomas Øster og Morten Møller blev desværre brændt. Var de blevet omsat, så havde kampbilledet set helt anderledes ud. 1-0 ved pausen og med bedre styr på spillet var status.

Jonas Bach (forrest th) blev matchvinder og kampens spiller. Arkivfoto LGIF

Pausen blev brugt til at justere lidt ift. KK07’s høje pres. Det gav mere ro på spillet i starten af 2. halvleg. Store chancer blev igen brændt, og når man ikke lukker kampen, så kan det gå stærkt. Lidt tilfældigt opstod der pludselig en chance til KK07 efter 71 minutter, og den blev resolut sparket ind. Lidt ufortjent udligning, og scoringen rystede de unge drenge en smule. Der skulle nu graves dybt og det blev der.

Da chokket havde fortaget sig, fik LGIF sat et par gode angreb op, og på en genialitet af Jonas Bach, der selv løb i feltet og sparkede bolden i kassen, blev det 2-1. Herefter skulle føringen kriges hjem, og det blev den. En virkelig stærk præstation mod et godt hold i en serie 4 kamp på et meget højt niveau trak Løgstrupdrengene sejren i land og bevarede dermed forspringet i toppen af rækken. Kampens spiller blev fortjent matchvinder Jonas Bach.

Næste kamp er onsdag kl. 19:00 hjemme mod Højslev.”