Løgstrup på sporet igen

Efter sidste rundes overraskende nederlag til Stoholm hjemme på Seier Park hentede LGIF en solid 6-1 sejr lørdag i Vridsted. På klubbens Instagram profil skriver de:

“På en flot solskinsdag var der lagt op til topkamp i Vridsted. En kamp der var set frem til, da vi ønskede at komme tilbage på sejrskurs efter nederlaget til Stoholm. Og sejr det fik vi. 6-1 blev cifrene og det var ikke et mål for stort. På dagen var der klasseforskel.

Det blev 1-0 allerede efter 5 minutter da Frost “hamrede” bolden i kassen. Målmanden så dog ikke alt for heldig ud. Efter 33. minutter startede Oliver A. sit målshow, da han udbyggede føringen til 2-0. Det blev halvlegens resultat, der godt kunne have været noget større.

I pausen snakkede vi om at gøre arbejdet færdigt. Og det blev det. Efter 55 minutter gjorde Oliver det til 3-0. Kort efter reducerede Vridsted, men Oliver fuldendte sit hattrick og så var kampen lukket. Vridsted endte med at slå op i banen og det udnyttede Andie og Gustav til 5-1 og 6-1.

Fantastisk kamp hele vejen rundt og Oliver blev fortjent kåret til kampens spiller. Næste kamp er torsdag den 12. maj kl. 19:00 mod Mønsted.”

Efterfølgende udtaler træner Steffen Aaby til fjendscup.dk:

• Jeg havde nok forventet mere af Vridsted, men det skal ikke tage noget fra drengene, der leverede en super indsats hele vejen rundt. Folk bed tænderne sammen, og vi var gode på bolden. Jeg tror Stoholm-kampen var et wake-up-call, og nu har vi vundet 6 ud af 7 kampe i første halvdel af turneringen, så vi kan ikke klage, lød det fra Aaby.