Løgstrup tabte den udsatte kamp i Kjellerup

Tirsdag aften blev den på grund af torden udsatte kamp mod Kjellerup spillet, og det endte med et nederlag på 1-3. Træner Steff Steffen Aaby skriver om kampen:

“En uændret startopstilling skulle forsøge at hente den sejr, der for alvor skulle etablere LGIF som tophold. Det startede sløvt. Holdet manglede tempo og gejst og derfor blev det for nemt for Kjellerup at lukke ned for LGIF. Holdet kom dog alligevel foran efter ca. 20 minutter. Et frispark fra Gustav Bertelsen blev halvklaret, og først fulgte Morten Møller op, inden bolden endte for fødderne af Thomas Øster, der nemt kunne sparke bolden i kassen til en 1-0 føring.

Thomas Øster scorede Løgstrups mål. Arkivfoto.

Herefter fulgte en periode, hvor tempoet stadig var lavt, men alligevel tilspillede LGIF sig et par fornuftige tilbud. Men de blev ikke udnyttet og mod slutningen gik det galt. Først efter 40 minutter, hvor Løgstrup forsvaret var for pæne og ikke fik clearet bolden, og så endte den for fødderne af en Kjellerup angriber, der flot sparkede udligningen ind. Kun få minutter senere var den gal igen, og så stod der pludselig 2-1 til Kjellerup ved pausen.

I pausen blev der snakket om, at gejsten og viljen skulle findes frem, men den udeblev desværre stadig og efter 10 minutter af 2. Halvleg blev det 3-1 til Kjellerup. LGIF forsøgte med et systemskifte og gik over til 3-4-3, men det blev ikke til de store chancer.

Dermed måtte holdet tage hjem uden point på en aften, hvor de aldrig rigtig mødte op. Nederlaget efterlader holdet i en situation, hvor der ikke er plads til ret mange flere pointtab, hvis håbet om oprykning skal blive en realitet.

Holdet skal forsøge at rejse sig lørdag kl. 12:00, hvor det gælder Rødkærsbro på udebane.”