Målfest på Mønsted Stadion

Der var underholdning for alle pengene mandag aften på Mønsted Stadion, da hjemmeholdet sikrede sig en meget vigtig sejr over Sdr. Rind/Vinkel. Publikum måtte dog igennem hele følelsesregistret, før 4-3 sejren var i hus.

Mønsted startede som lyn og torden og førte 3-0 efter blot 13 minutter. 1-0 allerede efter 3 minutter ved Martin Harrits, 2-0 efter 5 minutter ved Mads Langhoff og 3-0 i det 13. minut igen ved Martin Harritz.

• I de første 15-20 minutter spillede vi rigtig godt, og alle 3 mål kom efter fine 1-2 kombinationer, men derefter faldt vi i tempo, og da Allan Ditlevsen lavede en “Jesper Olsen” i det 27. minut, som førte til en reducering, var vi helt væk og forfaldt til lange bolde, fortæller træner Claus Højgaard.

Alligevel burde Niels Christiansen på et par store chancer have øget føringen, men i stedet fik gæsterne reduceret endnu engang kort før pausen. Men det skulle blive værre endnu.

• Vi talte om i pausen, at nu skulle vi tilbage til det spil, vi startede med, men i stedet fik Sdr. Rind/Vinkel udlignet i det første minut af 2. halvleg, konstaterede Højgaard.

Dermed var en komfortable 3-0 formøblet, men i stedet for at gå i panik, kom Mønsted-holdet igen godt med i kampen, og sejrsmålet kom efter 70. minutter, da Casper Langhoff loppede et frispark over muren til en fri Martin Harritz, der fuldendte sit hattrick.

Herefter bølgede det frem og tilbage med muligheder i begge ender, men føringen holdt hjem for Mønsted.

• Det her var en livsvigtig sejr for os, og nu er vi med i et tæt felt i puljen. Men allerede fredag er der en ligeså livsvigtig kamp mod Skive IK, vurderer Højgaard, der så Mads Langhoff igen spille en fin kamp.

Den spilles på Mønsted Stadion kl. 19.00.