Mønsted fortsætter med at vinde

Det ser ikke ud til, at noget kan stoppe Mønsteds vej mod serie 3 i dette efterår. Lørdag skulle Vinderup forsøge at sætte en kæp i hjulet, men det lykkedes langt fra, da MIF-erne hjemme vandt med hele 7-1.

Og det gik allerede galt for gæsterne efter to minutter, da Niels Jade Overgaard scorede, og to mål af Christoffer Feiring og Morten Harritz inden for de første 20 minutter punkterede kampen.

• Vi kom hurtigt foran, og så er Vinderup til at tale med. De står normalt meget kompakt, men vore hurtige mål fik dem frem på banen, og så er de sårbare. Efter vores føring var vi i fuld kontrol kampen ud, bortset fra lidt udfald i 2. halvleg, hvor de da også scorede, fortæller træner Jakob Sørensen til fjendscup.dk.

Han kunne efter pausen se Sune Langhoff-Jensen, Nicolai Jensen og Kasper Henriksen med to mål lukke kampen til 7-1. Med sejren har Mønsted max. point 27 efter 9 kampe – 6 point flere end Sparkær på andenpladsen. Og netop Sparkær er næste modstander på lørdag kl. 15.00 på Sparkær Stadion.