Mønsted holder afstand til Søndermarken

Tirsdag aften var Mønsted på besøg på Liseborg, hvor puljens nummer to fra Viborg Søndermarken ventede. Det endte i en poitdeling med resultatet 1-1, og det var et resultat, som træner Claus Højgaard betegnede således:

• Vi vandt 1-1 mod et meget stærkt SIK-hold, der både spillede godt, men også gik til makronerne og til tider også over stregen. Jeg synes ikke, der var konsekvens i dommerens håndtering af kampen, fortæller Højgaard.

Han henviser blandt andet til et gult kort til målmand Jens Peder Lausen, der stod med bolden, da en SIK-spiller løber ind i ham, hvorefter der kommer en ordveksling. Begge røg derefter ud med gult. I andre mere voldsomme situationer skete der intet.

Martin Harritz (tv) målscorer og gult kort. Arkivfoto.

Men MIF-erne kom foran efter 27 minutter ved Martin Harritz, og den føring holdt helt frem til det 75. minut, hvor Søndermarken udlignede efter en dødbld, hvor Mønsted-forsvarerne for en gangs skyld ikke var helt påpasselige.

Inden da havde Mønsted haft to store chancer for at lukke kampen ved Keven Pedersen og Niels Christiansen. Men alt i alt var 1-1 et OK og godt resultat for Mønsted, der holder førstepladsen med en afstand på 4 point til Søndermarken.

• Det var en kamp, jeg frygtede, og jeg er glad for det ene point efter en kamp, hvor jeg er stolt af dengene, der gav alt, hvad de havde i sig, konstaterer Højgaard, der så Nicolaj Jensen som den suverænt bedste MIF-er tirsdag aften.

I slutfasen måtte både Martin Harritz (85. min.) og Anders Jensen (88. min.) ud med gult, så Mønsted sluttede med 9 mand på banen.