Mønsted i målorgie

Mønsted præsterede søndag et sandt målorgie, da de besøgte Skive Seminarium, der blev slået med hele 12-0. Og nok engang var det Kasper “Speedy” Henriksen, der gik forrest – denne gang med seks mål. Dermed er han allerede nu godt igang med at snuppe topscorerprisen i både Skive Folkeblad og på fjendscup.dk – den første gælder kun for efteråret, mens den anden kører over to halvsæsoner.

Men det var Mads Langhoff-Jensen, der åbnede scoringen allerede i kampens første minut, og inden pausen havde Andreas Lütken Eriksen med to mål, Kasper Henriksen med to mål og Casper Langhoff med et enkelt bragt Mønsted foran 6-0.

Andreas Eriksen (med bolden) scorede tre mål og Mads Langhoff (th) to mål. Arkivfoto.

Og det blev kopieret efter pausen, hvor Kasper Henriksen med fire mål, Andreas Lütken Eriksen og Mads Langhoff hver med et mål sørgede for resultatet 0-12.

Mønsted-træner Jacob Sørensen fortæller efter kampen:

• En kamp som er afgjort efter 13 min, da vi fører 3-0. Foran 6-0 ved pausen bliver vi enige om at køre på i anden halvleg og blive ved at spille vores spil. Det lykkes langt hen ad vejen, og ender med en 12-0 sejr. Stor ros til hele holdet for at blive ved med at spille bold og komme til chancer, selvom vi var foran og sikker på sejren. Dagens spiller blev Andreas Eriksen, som med masser af godt spil og første senior hattrick løb  med stemmerne.