Mønsted kom ned på jorden igen

Efter to fine sejre over thyboerne fra Hanstholm og Thisted havde Mønsted sat næsen op efter endnu en gevinst, da de søndag gæstede Liseborg for at møde Viborg Søndermarken. Men sådan skulle det ikke gå, og det endte med en storsejr på 5-1 til hjemmeholdet.

Mønsted kom skidt fra start og var bagud 0-2 allerede efter 10 minutter, men kom godt over den grimme start og havde i 1. halvleg flere muligheder end det mål, som Martin Egsgaard scorede kort før pausen. Mønsted var godt med i kampen, men så scorede SIK til 3-1 kort efter pausen, og det blev til yderligere to mål i det 69. og 73. minut.

Niels Christiansen (forrest) og Jakob Hokser havde nok at se til.

Træner Niels Christiansen har sendt denne kommentar til fjendscup.dk:

• Vi kommer desværre hurtigt bagud 2-0. Men da vi nåede til halvleg, hed det 2-1, og det kunne ligeså godt hedde 2-3. Vi var godt med, men desværre scorer de til 3-1, og det knækkede os. Jeg synes, 5-1 var for meget, især mod et meget ordinært Søndermarken hold. Men i serie 2 bliver det bare straffet, hvis man ikke er skarpe foran mål.

Mønsted spiller næste gang hjemme mod MorsØ på fredag kl. 18.30.