Mønsted og Borup delte på en kold aprilaften

Aftenkampe her i april indbyder ikke til kolde øl og hygge på sidelinjerne. Således heller i aften, hvor Mønsted tog imod Borup, og tilmed havde flyttet kampen op på træningskampen af hensyn til mulig brug af lys. Det var godt, for med start kl. 19.00 blev det i den grad nødvendigt i den sidste halve time.

Som for 14 dage siden på Mønsted Stadion var der en strid vind på langs ad banen, og den havde Borup i ryggen i 1. halvleg. Det var svært for dem at styre fremlægningerne, så i stedet forsøgte de sig en del langskud, men det var en forsvarsfejl hos hjemmeholdet efter et kvarter, der satte gang i målscoringen, da Magnus Elkjær opfangede bolden, kom fri og scorede sikkert. Den føring hold dog ikke længe, for blot fire minutter senere havde Andreas Lütken Eriksen udlignet for Mønsted, da han køligt placerede en returbold efter et hjørnespark i mål uden for August Mathiesens rækkevidde.

Kampens to målscorere Andreas Lütken Eriksen (tv) og Magnus Elkjær.

Ellers blev det ikke til de store chancer før pausen, men en enkelt gang spillede Borup sig igennem til en fri chance, som Gustav Jønsson reddede flot. Efter pausen var billedet lidt det samme, men Borup fik bedre styr på spillet i modvinden og kom frem til et par store muligheder, men igen var Gustav Jønsson i målet Mønsteds redningsmand.

Mønsted fik mod slutningen lagt et pres på gæsterne med flere hjørnespark, og et par gode muligheder, men afgørelsen kom ikke. Det kunne de to trænere stille sig tilfreds med – nok mest Mønsteds Niels Christiansen.

• Det var ikke kønt, men jeg synes, vi havde gode perioder i kampen. Fight og indstilling var helt i orden, men vi er pressede p.t. mandskabsmæssigt, men alle gør det, de kan. 1-1 synes jeg er et OK resultat, og lige nu er vi glade for de point, vi får skrabet sammen, lød det fra Niels Christiansen kort efter slutfløjtet.

Kristian “Krudt” Kjær lever med 1-1, men ærgrer sig over de brændte muligheder.

• Mønsted var bedst i 1. halvleg, men jeg synes, vi sidder tungt på 2. halvleg, er bedst og skaber de chancer, der skal til. Men vi er ikke effektive nok, og det er derfor, at vi nu har spillet tre kampe uafgjort. Og så ville jeg godt have set et gult kort til Mønsted i 2. halvleg, fortæller “Krudt” efter kampen.