Mønsted på fisketur i Hanstholm

Og det lykkedes for MIF-erne at hive en fangst på 3 point med hjem fra det nordjyske via en 2-0 sejr. Dermed ser det efter tre nederlag i træk slet ikke så sort ud for Mønsted i bunden af serie 2, hvor der lige pludselig ikke er så langt op.

Mads Langhoff-Jensen blev dobbelt målscorer. Arkivfoto.

Målene lod vente længe på sig i Hanstholm, og det var Mads Langhoff-Jensen, der stod for begge scoringer. I det 84. min. sendte han et frispark direkte i mål, og i det 89. minut loppede han bolden over målmanden til 0-2. Det kunne hjemmeholdet ikke svare igen på, og MIF-erne kunne tage den lange tur hjem med en tiltrængt sejr. Der var et enkelt gult kort i kampen, og den faldt til Kasper Henriksen allerede i det 9. minut.

• Vi lykkedes med vores koncept med at stå godt på banen, holde organisationen og styr på kæderne. Vi var da lidt på hælene nogle gange, men vi havde i Gustav en sikker skanse bagude, ligesom han kom godt ud af målet og tog mange af deres lange bolde. Det var en fed kamp, og vigtigt at få point, så afstanden til de øvrige hold ikke blev for stor. Alle gav sig fuldt ud, så det var en mandfolkeindsats, fortalte træner Niels Christiansen til fjendscup.dk på vej hjem fra Hanstholm.

Gustav Jønsson fik roser af træner Niels Christiansen for indsatsen. Arkivfoto.

Mønsted spiller tirsdag den udsatte kamp hjemme mod Thisted, og en ny sejr vil bringe Mønsted op midt i tabellen.