Mønsted smed sejren i slutminutterne mod Borup

Det lignede angiveligt en Mønsted-sejr i Låstrup mod Borup, da de røde med få minutter igen førte med 3-1, men to mål af hjemmeholdet i det 87. og i tillægstiden ændrede det til slutresultat 3-3.

Mønsted fik ellers en fin start på kampen og kom foran 2-0 i første halvleg, begge gange på mål af Kasper Henriksen. Det første efter 20 min. og det næste efter 38. min.

• Vi havde helt styr på Borup i 1. halvleg, hvor jeg vil sige at vi kørte dem rundt på røv og albuer. Vores koncept lykkedes, men jeg synes, at dommer Jørn Laursen havde svært ved at finde en linje i sine kendelser. Vi havde en god fornemmelse i pausen, forklarer Mønsted-træner Niels Christiansen.

Kasper Henriksen – dobbelt målscorer i 1. halvleg. Arkivfoto Mackenhauer Foto.

Efter pausen ændrede kampen karakter. Sebastian Drensborg fik gult i det 57. min. efter noget Mønsted-siden så som en ren tackling, og kort efter reducerede Christian Malik for Borup. Med 20 min. igen var Sebastian Drensborg igen kommet på banen, og han scorede til 1-3. Kort efter røg en Borup-spiller ud med gult, og det lignede på det tidspunkt en Mønsted-sejr.

Men i slutminutterne eksploderede kampen, da Borups Frederik Hvid reducerede på straffe i det 87.. minut, hvorefter Bastian Terp i tillægstiden sørgede for udligningen, inden Borup fik endnu et gult kort. Det var selvsagt en udvikling Niels Christiansen ærgrede sig over.

• Ja humøret er ikke specielt højt her lige efter kampen, men måske i morgen er det bedre, for vores 2. halvleg var ikke godt. Vi kom for langt tilbage på banen, begyndte at lave dumme frispark, og luften gik lidt af ballonen. Men det var også Borups fortjeneste, for de steppede op, lagde et pres og fik en del gode chancer, så vi måtte love for Gustav Jønsson i målet. Han stod godt!, vurderede Christiansen.

Trods pointtabet holder Mønsted fast i førstepladsen i puljen og har kurs mod serie 2. Næste kamp er hjemme næste tirsdag mod Hersom/Bjerregrav.