Mønsted snuppede førstepladsen fra Sparkær

Torsdag aften overtog Mønsted førstepladsen i serie 3, pulje 31 efter en smal 2-1 sejr i Højslev St., der først blev sikret på en sen scoring af Mads Langhoff-Jensen i det 88. minut.

Det blev lidt dagen derpå for MIF-erne efter den flotte 6-2 sejr i fredags over Sparkær, hvor det hele gik op i en højere enhed for de røde. Det gjorde det langt fra torsdag aften i Højslev, hvor Mønsted i den grad blev matchet af hjemmeholdet.

• Det var et godt spillende Højslev-hold, vi mødte, og vi blev overrasket, da de kom som lyn og torden i de første 20 minutter, hvor vi slet ikke kom i gang, fortæller træner Niels Christiansen til fjendscup.dk.

Mønsted kom dog foran 1-0 efter 25 minutter ved Kasper Henriksen efter oplæg af Kristian Svendsen, men blot et par minutter senere fik hjemmeholdet udlignet på et selvmål af Magnus Jade Overgaard. Den stilling holdt som sagt til det 88. minut, og Mønsted skal være glade for, at de to gange havde stolpe ud, og at Gustav Jønsson diskede op med flere gode redninger. Martin Harritz og en Højslev-spiller så gult i 2. halvleg.

Magnus Jade Overgaard var uheldig at score selvmål.

• Ja, selv om vi også havde et skud på stolpen, så skal vi være tilfredse med at komme herfra med de tre point. Vi spillede ikke godt. Især var vores første halvleg skidt, mens det blev bedre efter pausen, men kønt blev det aldrig. Til gengæld kæmpede vi så igen for sejren, og det lykkedes heldigvis, kunne Mønsted-træneren konstatere.

Han vurderer nu, at kampen om oprykning bliver et kapløb mellem Mønsted og Sparkær med mindre, der sker noget helt uventet i de resterende kampe.

Mønsted spiller allerede igen tirsdag aften hjemme mod Ørslevkloster, der torsdag overraskende tabte 1-2 hjemme til Sallingsund FC.