Mønsted tog første sejr i Ligaen

Mønsted og Højslev st. åbnede søndag eftermiddag Vinkel Bioenergi Ligaen på Mønsted Stadion, og det blev hjemmeholdet, der kunne juble til sidst efter en noget rodet affære.’

På et forblæst Mønsted Stadion, hvor den stærke vind var på langs ad banen, blev det ikke nogen fodboldmæssig nydelse, men mere en tju-bang kamp med mange lange bolde og fejlafleveringer på en meget ujævn bane.

Martin Harritz (15) scorer til 1-0 for Mønsted.

Mønsted lagde pres på fra start, og gæsterne var stort set ikke over midten den første halve time, hvor de i modvinder havde nok at gøre med at få bolden ud af forsvarszonen. Mønsted fik heller ikke styr på spillet, som var meget febrilsk, men de kom dog foran 1-0 efter 35. min. da Martin Harrits dirigerede et frispark i nettet med hovedet. Det var for lidt at få ud af spilovertag og medvind.

Efter pausen ændrede kampen karakter, og Højslev St. kom meget mere med i kampen med vinden i ryggen. Efter 58 min. snød et langskud fra Lucas Stilling  Jonas Drensborg i Mønsted-målet, og så var der udlignet. Men så tog Kasper “Speedy” Henriksen fat. Han scorede til 2-1 efter 65. min., men Højslev skabte igen spænding 4 min. senere ved Jannik Karlsen.

Lucas Stilling udlignede til 1-1 for Højslev St.

“Speedy” var dog ikke færdig endnu og med mål i det 71. og 78. minut lukkede han kampen. Set over hele kampen var Mønsted bedst, men Højslev St. kæmpede bravt og solgte sig dyrt.

• En sejr er en sejr, og det er jeg glad for, men det var noget rod på en knoldet bane, var den korte kommentar fra Mønsted-træner Niels Christiansen efter kampen.