Nørremarken nærmer sig oprykningsspil

Med en sikker 6-1 sejr over Sdr. rind/Vinkel lørdag har “hvepsene” fra nordbyen bragt sig i en fordelagtig position i toppen af puljen. Spørgsmålet er, om de kan nå Viborg DFF på førstepladsen, men play-off ligger nu til NUGF-erne, der har snuppet 2. pladsen fra Søndermarken, som overraskende i dag tabte til B/T.

Træner Kurt Mogensen har sendt denne kommentar til lørdagens kamp:

“Dagens kamp var henlagt med fokus på at holde niveau og kvalitet og ikke holde fokus på, at det dagens modstander var ét bundhold. Det var også ét NUG-hold i ét strålende spille humør på alle positioner. Vi satte os på spillet fra start, og allerede i det 2. min. var Andreas Henriksen igennem uden, at der blev scoret. Presset gav dog bonus i det 7. min., da Aske Key scorede til 1-0.
Dagens helt store spiller Mads Stensgård scorede til 2-0og 3-0  I 18. og 29. min. som var halvlegsresultatet.

Kamp billedet var det samme i 2. halvleg, med stærkt pasningsspil og gode kloge beslutninger på alle positioner i de enkle situationer i løbet af 2. halvleg. I det 56. min. scorede Mads Stensgård sit tredje mål i kampen og var livsfarlig i dag i alt, han lavede. Vores helt store kreatør på vores midtbane Andreas Højgaard var helt outstanding på bolden i dag, og lækkerierne omkring det 5. mål, snød han fem spillere i en telefonboks og vippende bolden frækt fri til Willson, som kunne heade den i kassen.

Dog var Mads Stensgård ikke færdig med at score, da han scorede sit fjerde mål til 6-0. I overtiden fik Kjellerup pyntet på resultatet til 6-1. Ikke en dag på kontoret, men en dag hvor alle boblede af spillelyst. Det bliver spændende en afslutning i toppen, hvor Sparkær vil spille med sammen med SIK og os om, hvem der kan holde fokus og få mulighed for at spille med i de spændende play off kampe, med mulighed for at spille sig i serie 2. til den kommende forårs sæson.

Sportsligt hilsen
Kurt Mogensen”