Nørremarken snupper 2. pladsen

Det må være konklusionen efter NUGF-ernes 5-1 sejr tirsdag aften over Sdr. Rind/Vinkel i den udsatte kamp. De møder Sdr. Rind/Vinkel igen på lørdag, og det ligner en ny sejr. Træner Kurt Mogensen har sendt denne rapport fra kampen i aftes:

“Tre point fra at have indfriet sæsonens målsætning, nemlig at spille med om de to øverste pladser ved sæsonafslutning. Kampen i går mod Sdr. Rind/Vinkel blev over hele kampen en ensidig forestilling – NUGF med bolden på fødderne.

Efter 20. min havde NUGF haft seks hjørnespark, dog uden den sidste gift i afslutningerne. Pludselig i ét Sdr. Rind/Vinkel angreb og ud af ingenting scorede de på ét flot langskud. Men tre min. efter var Aske Key på pletten og fik udlignet til 1 – 1 som var halvlegsresultatet.

Sdr. Rind/Vinkel kæmpede godt og stod en stærk forsvarskamp i første halvleg. Men da 2. halvleg blev fløjet i gang, kom kun ét hold ind til kampen. Sdr. Rind/Vinkel var fuldstændig væk,og i løbet af start minutterne i 2. halvleg havde NUGF bragt sig på 3 – 1 på mål af Willson på straffespark og Oskar Hjorth. Derefter sad NUGF solidt på begivenhederne resten af kampen, og Aske Key og Willson udbyggede føringen til slutresultatet 5 – 1 på en dag, hvor NUGF var i fin balance.

Hvis de resterende to kampe mod Sdr. Rind/Vinkel igen på lørdag og SIK, kaster de tre point af sig, er vi sikker på playoff kampe. Ét til nu fint efterår kan krones med ét oprykningensspil, hvis vi kan spille de tre point ind på kontoen i de resterende kampe. Spændende under alle omstændigheder her i afslutningsfasen.

Aske Kay var bedste NUGF’er på dagen, men en helstøbt holdindsats på alle 14. pladser.”