Ny træningssejr til Sparkær

Sparkærs serie 3 har nu spillet tre træningskampe og vundet dem alle. Lørdag gik turen nordpå til Hvam, hvor Kvik IF tog imod og bøde Sparkær på god modstand. Det var dog ikke nok til at forhindre Kasper Møller i alt score de to mål – et i hver halvleg, som gav 2-0 sejren.

Daniel Brøns (herover) spillede en fornem kamp og lavede blandt andet et flot forarbejde til Kasper Møllers andet mål. Det første var Oliver Andersen oplægger til.

• Det var en rigtig god serie 3 kamp, hvor dommeren gav lov til fysisk spil og holdt linjen hele kampen. Vi satte os på kampen fra start og burde have omsat flere af vore chancer i mål. Men de var et godt serie 3 hold med nogle rutinerede og nogle unge fyre, så vi blev matchet fint. Det var en solid indsats af alle 14 mand, og jeg synes, vi fik vasket den dårlig 1. halvleg mod Løgstrup i sidste weekend af, fortalte træner Poul Vistisen til fjendscup.dk dagen derpå.

Kasper Møller har sendt bolden i mål til 2-0. Han og de andre på holdet kunne igen glæde sig over en fornem opbakning med op mod 5o medrejsende tilskuere.