Nyt fra Vestfjends Cup

Fjends Cup sluttede i lørdags, men i denne uge afvikles Vestfjends Cup – denne gang i Kjeldbjerg. Vi har modtaget denne rapport fra årets turneringsansvarlig, Niels Jørgen Lyngsøe, Kjeldbjerg UIF:

Kjeldbjerg UIF’s meget avancerede scoreboard.

“I den første semifinale blev det Vridsted IF, der løb med sejren, som blev på 3- 2, efter 1 – 1 ved pausen. Målscorerne for Vridsted var Mathias Lynnerup, Anders Laustsen og Toke Ulsø.

For Stoholm var det Oliver Bigum og Uffe Sørensen der stod for scoringerne. Kampens ene gule kort tilfaldt Vridsteds Daniel Søgaard, i det der fra begge trænere betegnes som en meget lige kamp, med chancer til flere mål end de fem det blev til.
I den anden semifinale var det (igen fristes jeg til at sige) de forsvarende Vestfjends vindere fra Mønsted, der løb af med sejren, som blev på 3 – 0, efter 1 – 0 ved pausen. Målscorerne var Matias Madsen, Casper Drensborg og Sebastian Drensborg.
Kampen var en smule mere lige end cifrene antyder, men de røde fra Mønsted var så absolut mere effektive end de blå fra Kjeldbjerg, så sejren kan der ikke pilles ved. I en ellers udramatisk kamp måtte Mønsteds Casper Drensborg med små 10 minutter tilbage indkassere et direkte kort i klubfarven.
Vejrforholdene taget i betragtning var der et pænt fremmøde, så nu glæder vi os til fredagens finaler.
Kl. 18:00 er der trøstefinale mellem Kjeldbjerg UIF og Stoholm IF .
Kl. 19:30 står så finalen mellem Vridsted IF og Mønsted IF.”