Nyt Sparkær comeback

I lørdags hentede Sparkær 0-2 i hjemmekampen mod Viborg FF, og i aften gentog de rød/hvide den bedrift, og krydrede det endda med yderligere et mål, så B/T blev besejret med 3-2 på egen bane i Bruunshaab.

Sparkær fik en forfærdelig start og kom bagud i det første minut, da forsvaret fumlede og Kresten Rind ikke fik fat i bolden, der trillede i mellem benene på ham og i mål. Det hele gentog sig næsten efter 20 minutter, hvor forsvaret igen ikke fik bolden ekspederet væk, og så stod der 2-0. Det var så også næsten de eneste gange, hjemmeholdet var på besøg, og i den anden ende brændte det på flere gange uden scoring. Og tilmed ragede Asger Fjeldsted sig så til et gult kort, da han forsøgte at score med hånden ved et hjørnespark.

Scoringen kom i det 28. minut, da Kasper Møller ekspederede et fladt indlæg fra Mads Trærup Johansen i mål. Der var flere muligheder for udligning, men den kom ikke før pausen. B/T var farlige et par gange på lange bolde, men ellers havde Sparkær styr på kampen.

Daniel Brøns (th) i kamp om bolden med den tidligere superligaspiller Christian Sivebæk. Ham havde Brøns godt styr på hele kampen.

Udligningen burde være kommet i 2. halvlegs første minut, da Kasper Møller trak sig fri i venstre side og sendte en flad bold ind foran i det lille felt, men Frederik Andersen helkiksede og bolden røg videre til Oliver Andersen, der skød lige på målmanden. Men den fortjente udligning kom efter 52 min. da Daniels Brøns spillede Kasper Møller fri til scoring, og han var også ophavsmand til sejrsmålet i det 63. min., hvor han spillede Oliver Andersen helt fri i feltet.

Der var flere muligheder for at lukke kampen helt, men der blev brændt ret store chancer. Men 3-2 føringen holdt, og i det sidste kvarter sænkede mørket sig over ikke bare B/T men over banen, så det begyndte at være svært at se fodbold. Det er simpelthen for sent at lægge en kamp kl. 18.30 den 10. september.

Nicolaj Broch Andersen var her og der og allevegne.

På en aften, hvor langt fra alt lykkedes for Sparkær-spillerne, så skal de have ros for igen at komme tilbage efter selvforskyldt at være kommet bagud. Indstillingen var i orden, og især Nicolaj Broch Andersen og Daniel Brøns satte deres præg på kampen med et sandt arbejdsraseri, der  smittede af på holdkammeraterne. Det var da også de to, der løb med flest stemmer efter kampen – flest til Brøns. Træner Poul Vistisen var da også tilfreds efter kampen:

• Jeg roste spillerne for at komme igen efter en forfærdelig start. Jeg synes, vi styrede kampen, selv i undertal skabte vi chancer. De sidste 70 minutter er vi stort set i kontrol og spiller klogt bolden godt rundt og bygger angrebene op. Vi har altså en stærk trup, og det ses også, når jeg skifter, og alle byder sig til. Jeg tror, at bredden i vores trup kan blive en fordel på den lange bane, vurderer Vistisen.

Næste kamp er også en fredagskamp, nemlig hjemme i Sparkær mod Alhedens. Men den sat til kl. 17.45, så det skulle gerne foregå inden mørkets frembrud.