ØK varmede op med sejr over Bjerringbro

Onsdag aften mødes Sparkær og Ørslevkloster på Sparkær Stadion i det, man roligt kan kalde et bundopgør i serie 2. ØK fik en flot optakt til kampen ved lørdag at slå Bjerringbro med hele 5-2. Læs træner Kristian Kjærs kommentar til kampen:

“Endelig kunne vi sætte 3 point på kontoen og lade sejrssangen gjalde… Og det var efter en helt forrygende præstation af gutterne! Fra første minut sad vi på spillet, og spillerne udviste den gejst og det potentiale, som man ser på træningsbanen. Der blev skabt adskillige muligheder, inden Rune Skovgård fik sparket os i front på en flot flugter. Desværre udlignede Bjerringbro på et afrettet langskud på deres eneste forsøg i første halvleg, efter fejl i de bageste geledder. I de efterfølgende 10 min. hang vi med hovederne og var noget frustrerede over den unødvendige scoring.
Heldigvis sluttede vi halvlegen godt af, og vi burde have ført 4-1, men måtte tage til takke med 1-1. Fra starten af 2.halvleg kløede vi på, og med tålmodigt spil og flotte sammensatte angreb  fik Bjerringbro ikke et ben til jorden. Henrik Pedersen headede flot 2-1 scoringen ind på Rune Skovgårds frisparksindlæg. Rune afslutter kort efter en hurtig kontra ved at hamre kuglen i krogen til 3-1 efter Anders Nielsens forarbejde. Rune sender dernæst et frispark begået mod Anders Skov direkte i nettet til 4-1 via den ene opstander. Høj klasse!

Rune Skovgård (th) scorede tre gange – her lykønskes han efter sin scoring til 4-1. Foto: ØK
Indskiftede lillebror Thomas Skovgård ville også lege med, og i hans debutkamp flugtede han bolden i nettet fra nært hold til 5-1 på Kasper Tottes indlæg.
Bjerringbro reducerede i sidste sekund til 5-2 på en soloaktion, hvor vi tog lidt for let på opgaven, men det skal ikke fjerne glæden ved en fantastisk præstation.
Jeg under virkelig gutterne denne succesoplevelse, som giver et tiltrængt selvtillidsboost og en tro på tilværelsen.
Sejren skal nydes, men der må ikke hviles på laurbæerne, for allerede onsdag venter der en svær kamp i Sparkær, som higer efter den første sejr. Anders Nielsen løb med flest stemmer på dagen, skarpt forfulgt af Rune Skovgård. Vi er alle glade for at kunne give det talstærke hjemmepublikum en sejr og underholdende kamp. Opbakningen betyder kolossalt meget for spillere og trænerteam, så det var rart at kunne give lidt tilbage.”