“Pay back time” i Feldborg

Der var ”Pay back time” i Feldborg lørdag, da Skive IK  besøgte Feldborg Stadion. Den omvendte kamp havde skibonitterne vundet 5-0, men i går blev de sendt hjem med et nederlag på 5-1.

– Jeg ville mene, at det er det bedste, vi har spillet i år, måske ligefrem lidt klasseforskel på de to hold i dag, for vi var her og der og alle vegne, lyder fra en tilfreds FHIF-træner Peter Ellebæk.

Hjemmeholdet var foran 3-1 ved pausen på mål af Søren Kloster (23. min) ukendt spiller efter et hjørnespark (32. min.) og til sidst Morten Nielsen (39. min.) Og lavede Mathias Krogh Pedersen selvmål i det 45 min.

Efter pausen scorede Feldborg/Haderup i det 62. min. ved Morten Nielsen og igen i det 66. min. ved Søren Kloster. Ved 4 af målene var Johnny Hessellund manden, der leverede den sidste aflevering. Han modtog dog også en advarsel i det 83. min.

• Med drengenes indstilling i dag var sejren ikke i fare. Dagens spiller blev Mikkel Dejlov med 8 stemmer, og han var lidt af en tryllekunstner i dag. Han gjorde det, han have lyst, og det var en fornøjelse at se på, lyder de rosende ord fra Peter Ellebæk.

Årets sidste kamp er på lørdag mod Sundsøre.