Ravnsbjerg/Løgstrup o nyt 0-4 nederlag

Ravnsbjerg/Løgstrup har fået en skidt start på årets turnering med tre nederlag i træk – de to seneste med 0-4. Lørdag måtte R/L-truppen vende hjem fra Ørslevkloster med et 0-4 nederlag efter 0-2 ved pausen.

Det var iflg. træner Jeppe Agger Nielsen en ret så lige kamp trods cifrene, men han kunne konstatere, at Ørslevkloster var skarpere i begge ender af banen.

• Jeg synes, at vi var langt mere med i kampen end sidst mod Nørremarken, og jeg har ikke en finger sætte på spillernes indsats. Vi manglede bare at slå til i de afgørende momenter, for jeg så i hvert fald en stor chance før pausen og tre helt store i 2. halvleg, fortæller Jeppe Agger til fjendscup.dk.

Han anerkender sejren til ØK som fortjent, og så dem som et mere rutineret end sit eget unge hold. Næste weekend er Ravnsbjerg/Løgstrup oversidder, inden det den 23. april gælder Viborg Sdrm., et hold som Jeppe Agger satser på, at R/L skal kunne kæmpe mod, for at undgå de nederste pladser.