Ravnsbjerg/Løgstrup skuffede mod Foulum

Trænerteamet Rasmus Dudeck og Michael Skals havde sat næsen op efter en sejr, da Ravnsbjerg/Løgstrup søndag tog til Ørum for at møde Foulum. Men sådan skulle det ikke gå, for bundholdet vandt med 2-0. Michael skals skriver:

“Der så ud til at være motivationen til forskel da vi søndag var i Foulum. Hvor vi ugen før havde sikret os mod nedrykning og skulle hænge vores motivation på en spinkel oprykningschance, så var det et Foulum-hold, der havde ryggen mod muren og var tvunget til at vinde for ikke at rykke ned.

Allerede i kampens 5. minut kom Foulum i front efter en lang bold i dybden og selvom vi kom bedre med i løbet af halvlegen var det stadig hjemmeholdet der skabte mest. 1-0 holdt dog til halvleg og kort inde i 2. halvleg havde vi vel vores bedste mulighed, da Lasse Fog tæt på mål akkurat ikke nåede frem til en flad tværbold fra Simon Borup. Da Foulum kort efter, på et hjørnespark og lidt efterfølgende klumpspil fordoblede føringen var det for alvor op af bakke, på en dag, hvor meget lidt fungerede offensivt for os og for første gang i 2018 måtte vi forlade banen uden at score.

Dagens RIF/LGIF’er blev Mikkel Mackenhauer.”