Seværdig topkamp i pulje 2

Sparkær og Nørremarken skulle afgøre, hvem der skulle være puljevindere. Sparkær kunne klare det med uafgjort, men NUGF tog en smal 2-1 sejr i en jævnbyrdig og seværdig kamp. Det var en kamp med få chancer, men NUGF kom foran 1-0 allerede efter 3 minutter, da Karl Emil Madsen løb fra Sparkær-forsvaret og scorede. Philip Jakaj var manden bag oplægget.

Det tog Sparkær lidt tid at komme over den start, men kom dog fint med i kampen. NUGF havde bolden mest i 1. halvleg, og de teknisk gode spillere havde godt styr på kampen.

Mads Trærup Johansen har reduceret i skumringen.

Efter pausen kom Sparkær længere frem og fik mere spil. Det var dog NUGF, der scorede til 2-0 ved Wilson Joseph på hovedstød i det 66. min., men Sparkær svarede hurtigt igen og reducerede ved Mads Johansen i det 60. min. Sparkær pressede på for en udligning og havde et par muligheder, men det blev ved 2-1.

NUGF-træner Kristian Skovborg Andersen:

• En god og energifyldt kamp, hvor NUGF igen var i kontrol kampen igennem. Fokus var primært på at bevare momentum og bygge videre på de to seneste præstationer, hvor vi har været i kontrol. Sparkær var farligst på dødbolde og på lange bolde, som vi matchede fint ved at være tæt på deres to forreste spillere samt skubbe de fire bagerste højt op. Efter pausen blev presset mere intens, og der var flere dueller. Alt i alt en god kamp, hvor alle fik set noget godt fodbold.

Sparkær-træner Poul Vistisen var tilfreds med det, han så i aften:

• En tæt kamp mod NUGF, som vi plejer. Godt nok taber vi 1-2, men jeg er meget tilfreds med det, jeg så. God fight, og vi var meget på bolden i 2. halvleg. vi er lidt på hælene de første 15. min. af kampen. NUGF er bedst i 1. halvleg og Sparkær bedst i 2. halvleg. Fair nok, at de vinder – de var en tand skarpere på deres chancer. Nu ser vi frem til semifinalen mod Skals torsdag. Med det jeg så i aften, tænker jeg, at 90 min. er godt for os.

Puljens anden kamp mellem Løgstrup og Stoholm handlede om at undgå sidstepladsen. Den endte hos Stoholm, der tabte 1-4 til et Løgstrup-hold, som stoholmerne havde slået to gange i forårsturneringen.

I aften var der ingen tvivl om resultatet, og Løgstrup fik revanche, og skal nu møde Borup fredag om 5. pladsen. Kampen blev afgjort i 1. halvleg, som LGIF vandt med 4-0 på mål af Nicklas Larsson (2) og Gustav Bertelsen. Inden da havde Stoholm åbnet scoringen med et selvmål. Anders Børsting fik reduceret for Stoholm i starten af 2. halvleg.

Daniel Groth og Stoholm kunne ikke stille noget op mod Løgstrup.

Lasse Toft Pedersen, Stoholm-træner:

• Vi kommer igen rigtig dårligt fra start, bliver presset i bund og kommer bagud 4-0 indenfor 25. minutter. Så får de et gult kort, og vi får lidt ro på. Anden halvleg er godkendt, og vi får spillet bolden bedre rundt og skabt flere chancer. Trods flere fine forsøg, får vi dog kun scoret en enkelt gang.

Løgstrup-træner Steffen Aaby:

• Endelig er vi næsten fuldt hold, og det kunne ses fra start. Jeg føler, vi sidder på alt og spiller rigtig god fodbold i et tempo, hvor Stoholm ikke kunne følge med. Det gode spil gav 4 mål, og så var kampen afgjort. 2. halvleg var ikke god. Det var som om, at intensiteten faldt, og vi fik aldrig gang i spillet.