Smal Mønsted-sejr på Liseborg

Mønsted havde lørdag eftermiddag problemer med at hente en 1-0 sejr med hjem fra besøget på Liseborg, hvor bundholdet Viborg Søndermarken gav MIF-erne problemer.

Dog burde Mønsted iflg. træner Robert Overgaard have afgjort det hele før pausen, hvor det blev til flere Mønsted-chancer. Men kun en enkelt gang gav det pote, da Niels Christiansen som sædvanlig var søgt med frem ved et hjørnespark. Her opfangede han en hoppende bold i feltet og scorede kampens eneste mål.

Efter pausen kom hjemmeholdet mere frem på banen og satte et fint aftryk på kampen uden dog at kunne score.

• Jeg synes, de gjorde en fin figur i forhold til deres placering, og efter 2. halvleg, hvor det blev lidt forkrampet, er jeg ret tilfreds med den smalle sejr, fortæller Overgaard til fjendscup.dk.