Sparkær bød Skals op til dans

Men bortforklare et 2-5 nederlag hverken kan eller skal man. Men værterne skal have ros for at spille med, men modsat Skals, så kneb det altså med koldblodigheden, når chancerne bød sig. Og det gjorde de i begge ender, og efter en god Sparkær-start med et et par gode muligheder, slog Alexander Balslev pludselig til med to mål i det 34. og 36. minut. Det kunne ligne en afgørelse, men Sparkær-spillerne gav ikke op, selvom Skals  var meget på bolden og spilstyrende.

Nicki RaSMUSSEN 30072016*
Nicki Rasmussen (tv) i kamp med Marcello Cilea. Bagved Anders Busk. Th. Rasmus Frank. Foto: HP

Et kvarter efter pausen reducerede Nicki Rasmussen lidt heldigt, da et hjørnespark blev clearet lige ud i panden på ham og bolden sejlede flot i nettet. Og det burde have været 2-2 kort efter, da Daniel Brøns blev spillet helt fri af Oliver Andersen, men han skød i fødderne af Nicklas Kristensen i Skals-målet. I stedet blev det kort efter 3-1, igen ved Alexander Balslev, men Sparkær svarede igen med en flot kontra, hvor Oliver Andersen løb fra Skals-forsvaret i højre side og serverede bolden for Daniel Brøns foran et tomt mål. Den kunne han ikke brænde!

Sergey 30072016
Sergey Poddubtcev stod igen en fin kamp. Her redder han flot et frispark i 1. halvleg. Foto HP

Igen gjorde Skals det slemme ved Sparkær med et hurtigt mål ved Kasper Pedersen et par minutter senere, og Christian Holmgren lukkede helt med målet til 5-2.

Men en underholdende kamp med gode mål og (undskyld Borup og Stoholm) meget bedre fodboldspil end i finalen. Dommer Jonas Snogdal Adamsen gav et enkelt gult kort til Marcello Cilea fra Skals i det 80.min.