Sparkær og ØK deler i Vinkel Bioenergi Liga

Begge hold gik efter sejren, da Sparkær tog imod Ørslevkloster søndag eftermiddag på Sparkær Stadion. Det endte dog 1-1, og det kan der med neutrale briller ikke siges så meget til, selv om Sparkær havde de fleste chancer i en meget lige kamp, hvor de to hold skiftedes til at have momentum.

Sparkær havde et par muligheder i starten, men ellers var der en del hjørnespark i begge ender, inden ØK kom foran i det 23. minut. Et boldtab af Sparkær midt på banen blev til en stikning til Rune Skovgård, der løb fra forsvaret og scorede sikkert. Minuttet efter havde Sparkærs Mads Daa Vistisen et hovedstød på overliggeren, inden udligningen faldt et par minutter senere. Et langt indkast fra Alexander Møller faldt ned for fødderne af Oliver Andersen, der skubbede bolden i mål.

Sparkærs Frederik Andersen (th) forsøger at løbe om kap med ØK’s lynhurtige Simon Rasmussen.

Flere mål blev der ikke i 1. halvleg, men kort efter udligningen slap ØK’s Simon Rasmussen fri i højre side, men han skud gik udenom målet. Senere havde Kasper Møller et skud, der strøg lige forbi mål, inden Rune Skovgård sluttede halvlegens chancer med at skyde lige på Bjarne Have fra nært hold. Inden pausen fik Sparkærs Mikkel Mackenhauer gult for noget tumult i ØK’s felt.

Efter pausen forblev kampen intens med muligheder i begge ender for en afgørelse. I en periode virkede hjemmeholdet lidt sløve og sløsede mange bolde væk. Rune Skovgård havde et giftigt frispark, som Bjarne Have nåede ned til ved den ene stolpe, og i den anden ende var Kasper Møller tæt på med et par hovedstød og et saksespark. Mod slutningen pressede Sparkær på for en afgørelse, og det var tæt på, da ØK reddede på stregen fem minutter før tid.

To af kampens markante spillere – Daniel Brøns (tv) og Thomas Ramsdahl. Brøns blev dagens mand for Sparkær.

For Sparkær var det ene point vigtigt i forhold til at gå efter 2. pladsen i puljen, for med mindre Mønsted også begynder at smide point, ligner de nu den direkte oprykker. Med kun 2 point i de sidste 3 kampe har Sparkær selv serveret matchbolden til Mønsted. ØK kan stadig nå at drille Sparkær om 2. pladsen, hvis de vinder resten.

ØK-træner Erik Nygaards kommentar:

• Jeg synes 1-1 er et fair resultat, da begge hold har chancer til at afgøre det. En god serie 3 kamp med to hold, der ville spille fodbold – så en fin kamp.

Sparkær-træner Poul Vistisens kommentar:

• Det blev en lige kamp, og begge hold kan være tilfredse med 1-1. Men jeg er skuffet over, at vi ikke leverer nok i en topkamp, for vi har for lange pauser, hvor spillet ikke fungerer. Og så man man altså brænde igennem på en anden måde i sådan en kamp, det gjorde vi ikke. Men også cadeau til ØK, som spiller noget godt fodbold. Set over hele kampen er slutresultatet OK, og vi kan bedre bruge 1 point i tabellen end ØK.