Sparkær sluttede godt af

Efter et par sløje kampe mod Mønsted og Nørager mandede Sparkær-spillerne sig op i forårets sidste kamp i Ørslevkloster, der endte 1-1. Det var en lige kamp men med Sparkær som mest chanceskabende. ØK lagde bedst ud og havde bolden rigtig meget i 1. halvleg, men de kom stort set ikke igennem et godt organiseret Sparkær-forsvar. De blev kun farlige, når der skulle spilles lidt “for fint” nede bagfra.

I den anden ende fik Sparkær en gylden mulighed efter 21 min., da Asger Fjeldsted var fri til skud i feltet, men han spillede på tværs til Kasper Møller, der ikke fik afsluttet. Det var så som så med chancer, og det meste var en intens fight om boldene på midten. I tillægstiden blev Kasper Henriksen så sendt afsted på venstrekanten, og han gik direkte mod mål og afsluttede godt. Bolden blev dog rettet af i ØK-forsvaret og snød målmand Marcus Beyer og gik i mål.

Kasper Henriksen scorede Sparkærs mål. Bagved ØK-anfører Thomas Ramsdahl.

Modsat 1. halvleg, så var det Sparkær, der startede bedst efter pausen og fik lagt et højere pres på ØK-forsvaret, der virkede usikkert i flere situationer. Der blev skabt nogle gode muligheder, men ingen mål. Efter et kvarter havde Sparkær-siden gerne set et straffespark, da Kasper Møller blev fældet på en friløber, men dommer Thomas Madsens fløjte var tavs. Det var den i øvrigt i flere andre situationer til frustration for begge holds spillere. Utroligt at han kunne komme igennem kampen uden et gult kort. Ikke at kampen var hårdt spillet, men der var nogle situationer, hvor han burde have grebet ind. Det gjorde han så en enkelt gang, men det var til ØK-holdleder Jonas Mortensen for protester.

Efter 65 . min kom så udligningen, da hurtige Simon Rasmussen opfangede bolden foran Mikkel Mackenhauer og passerede Bjarne Have. Uafgjort var nok for Sparkær til at vinde Vinkel Bioenergi Liga, og der blev da også kæmpet godt for at holde stillingen. ØK blev ikke for alvor farlige – derimod burde Oliver Andersen med 5 min. igen have lukket tvivlen om 1. pladsen i Ligaen. Han og Frederik Andersen slap afsted i en kontra, og alene med Marcus Beyer serverede Frederik Andersen bolden på et sølvfad for Oliver Andersen midt for målet inde i feltet. Men det blev kun til et “slattet” skud lige på målmanden.

Tiden løb dog ud, og Sparkær-spillerne kunne glæde sig over at få sluttet godt af og rejse hjem med gode 5.000,00 kr. som vinder af Vinkel Bioenergi Liga.

Se flere billeder

Kampens spillere og trænere f.v. Træner Erik Nygaard og Anders Skov, ØK – Nicolaj Broch Andersen og træner Per Vester Sørensen, Sparkær.