Sparkær tabte i Holstebro

Heller ikke denne gang var der point til de rød/hvide, da de lørdag eftermiddag tog til Idrætscenter Vest i Holstebro for at møde HB/Mejdal. 3-0 stod der på måltavlen,da kampen var slut, og det kunne der ikke indvendes ret meget imod iflg. træner Poul Vistisen.

Han tillod sig dog at ærgre sig en smule, for modstanderne var ikke gode og slet ikke skræmmende, men det var Sparkær så heller ikke. Andreas Bakholdt i målet havde ikke meget at se til i første halvleg, men alligevel stod det 2-0 ved pausen.

Det blev 1-0 på høvedstød efter 13 min. af en helt umarkeret spiller efter hjørnespark, og i halvlegens sidste minut omsatte hjemmeholdet et straffespark begået af Martin Bøge til 2-0. 10 min. efter pausen præsterede hjemmeholdet så deres eneste gennemspillede angreb, og så stod det 3-0. Bjarne Have fik kort efter en stor mulighed for at score, men skød over mål.

Herefter døde kampen ud. Hjemmeholdet var tilfreds og gik ikke efter mere. Og sparkær kunne ikke sætte et pres ind.

• Det var en OK indsats af os, og alle gjorde, hvad de kunne. Men vi var ikke i nærheden af point, og vi må nok erkende, at vi må retur til serie 3. Der er simpelthen for langt mellem vores gode præstationer, og det er ikke nok i serie 2.Men nu ser vi – vi vil i hvert fald spille for point i de sidste fem kampe og ikke slå op i banen, lover Sparkær-træneren.

Han så Anders Schmidt og Martin Bøger få flest stemmer, men så også fine indsatser af tilbagevendte Nicolaj Andersen og Daniel Brøns. Næste lørdag møder Sparkær Lemvig hjemme kl. 13.30.

Han kan så til gengæld glæde sig over, at der ligner en sikker oprykning til andetholdet i serie 5, hvoraf en håndfuld spillere i dag var med på holdet i Holstebro. De gjorde som sagt, hvad de kunne, og ender sæsonen med en nedrykning til serie 3 og en oprykning til serie 4, så viser det, at bredden i Sparkær IF har en helt anden standard end mange af naboklubberne. Serie 5 kom i øvrigt ikke i kamp, da Ravnsbjerg/Løgstrup allerede først på ugen meldte afbud.